Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 142 reviews

Anoniem (25)

Schaamlipcorrectie ervaring van Anoniem (25): 

Veel jaren pijn gehad maar al die tijd de stap niet te durven nemen tot dat ik op de site van V klinieken kwam. Een schaamlipverkleining aan de binnenste schaamlippen (labia minora) is het meest voorkomende operatie maar toch een soort taboe.

Meteen had ik er een goed gevoel bij, dit werd meteen bevestigd toen ik belde voor een intakegesprek. De stem aan de telefoon stelde me meteen gerust als of het de normaalste zaak van de wereld was. ( wat voor mij zeker niet zo voelde). Tijdens het intakegesprek met Müjde Özer voelde het zo goed, ze was eerlijk en oprecht! Het gesprek was fijn, ze vertelde wat ze voor me kon doen maar vertelde ook waar haar grenzen lagen en wat ze niet ging doen. Ze lied mij de keuzen maken of ik geopereerd wilde worden maar gaf mij hier alle ruimte voor om hier over na te denken. Zelf had ik in mijn hoofd al lang de keuzen gemaakt dat ik het door haar wilde laten doen omdat het allemaal zo fijn en vertrouwd aanvoelde!
Uiteindelijk was de dag aangekomen dat de operatie ging gebeuren, zondag om 12 uur voor mij een ideale dag omdat er dan genoeg mensen zijn die je even kunnen brengen en halen! Want rijden voor en na de operatie is zeker geen aanrader. Bij het verdoven heb ik zelf heel veel last gehad maar de verpleegster die er de gehele operatie bij was en de arts Müjde Özer hebben mij hier heel goed door heen gepraat. Uiteindelijk was ik zo gespannen dat Müjde Özer mij staand heeft moeten opereren omdat ik anders flauwviel! Zo lief dat ze dit voor mij deed, het was haar eerste keer zei ze, is niet aan het eind resultaat te zien! Herstel vond ik zelf erg zwaar en heb veel pijn gehad maar het was het echt allemaal waard! Ik ben echt gelukkig met het eindresultaat en schaam me niet meer en heb geen pijn meer! Ik raad V kliniek dus zeker aan!