Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 142 reviews

M.T. (21)

Schaamlipcorrectie ervaring van M.T. (21) Graag wil ik mijn zeer positieve ervaring met V-Klinieken met iedereen delen.

Ik besloot om een schaamlipcorrectie te laten uitvoeren omdat ik last had van mijn binnenste schaamlippen bij het fietsen, sporten, vrijen of bij het dragen van strakke kleding. Ook was ik niet tevreden met hoe ik er van beneden uitzag. Het was een weloverwogen beslissing.

Ik had een aantal andere klinieken bezocht voordat ik bij V-Klinieken terecht kwam. Bij één kliniek werd er door een arts naar mijn schaamlippen gekeken en hij vertelde me dat ik er “prima” uitzag en dat hij niks voor me wou doen. Ook nadat ik liet weten dat ik er pijn aan had weigerde hij om mij te helpen en vernederde hij mij waardoor ik huilend de kliniek uitliep.

Door deze ervaring was ik huiverig om nog een kliniek te bezoeken. Toen ik contact opnam met V-Klinieken kreeg ik vrijwel direct een mail terug met geruststellende woorden. Ik plande een belafspraak en de receptioniste vertelde mij dat ze geschokt was door hoe ik behandeld werd en verzekerde zij mij ervan dat ik bij dr. van den Broecke in goede handen was.

Vanaf dag 1 (de intake) was ik positief verrast. De wachtruimte was mooi en schoon, het personeel was zeer vriendelijk en de intake met dr. van den Broecke was heel prettig. 23 februari was het zover.

Tijdens de ingreep hebben de arts en assistente mij enorm gerust gesteld. Zij hebben mij er helemaal doorheen gekletst zodat ik niet nerveus was.

Na de ingreep kreeg ik wel last van wat kleine complicaties zoals een schimmelinfectie en een blaasontsteking. Mijn lichaam is hier helaas heel vatbaar voor en dit gebeurt heel zelden. Ik kon de kliniek en de arts dag en nacht bereiken en kon zelfs een paar keer terecht bij de kliniek als ik erge zorgen had.

Na een anderhalve maand was ik tóch nog niet helemaal tevreden met het resultaat dus heeft dr. van den Broecke opnieuw gekeken. Hij was het met mij eens en bood aan om mij nóg een keer te helpen. Vandaag werd dus nog een klein stuk van de binnenste schaamlippen verwijderd. Wederom goed geholpen en gerustgesteld. Omdat de receptioniste wist dat ik met het openbaar vervoer terug moest naar huis bracht zij mij een tasje met water, paracetamol, een koelelement en gaf ze nog twee koekjes mee.

Ik ben bijna ontroerd door hoe goed ik geholpen ben door V-Klinieken. Ik was erg nerveus en dit was heel gevoelig voor mij omdat een schaamlipcorrectie natuurlijk niet niks is. Het deed emotioneel ook wat met me omdat ik zó opgelucht was. Dit begreep V-Klinieken door en door.

Ik zou zeggen, als je nog over V-Klinieken twijfelt, twijfel dan niet meer! Natuurlijk was de ingreep zelf heel spannend maar ik ben blij dat het allemaal zo gegaan is. Dr. van den Broecke, assistente Kim en iedereen van het personeel: Ontzettend bedankt!