Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 142 reviews

Man 58 jaar slider

Art, 58 jaar: Ik heb altijd al laagstaande wenkbrauwen gehad. Het stoorde me eigenlijk al langer en ik kreeg te horen dat ik er vermoeid uitzag. Het verergerde ook met de jaren, maar ja, nooit bedacht dat er een oplossing was. Tijdens een bezoek aan de huisarts voor iets anders kwam het ter sprake.

Mijn huisarts in Voorburg zei dat er wel een behandeling voor is en dacht dat het vooral de oogleden waren die de vermoeide blik gaven. Hij verwees me naar Dr van den Broecke, dat doet hij al zeker 8 jaar, dat gaf vertrouwen.

Ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk om naar de plastisch chirurg te gaan. Is toch iets voor de dames, dacht ik, maar ja, baat het niet schaadt het niet dacht ik. Het was een prettig gesprek, heel duidelijk. Hij adviseerde me een ooglidcorrectie om van de klacht af te komen. Ik heb niet direct besloten het te gaan doen.

Maar na een half jaar twijfelen ben ik teruggegaan en behandeld. Het is eigenlijk zoals met alles: Waarom niet jaren eerder? Ik ben hartstikke tevreden, heb een opener, minder boze blik. Grote Klasse!