Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 142 reviews

Marjan P. (32)

Schaamlipcorrectie ervaring van Marjan P. (32)

Al jaren overwoog ik een labia correctie,daar ik veel ongemak ervaarde ervan.
Letterlijk “onhandig”,soms zat er 1 knel op de rand van mijn ondergoed,werd er 1 mee naar binnen getrokken tijdens vrijen,plaste ik standaard op de wc mijn bil nat, een flinke dosis schaamte ,oncomfortabel tijdens sporten en was het naar mijn inziens onhygiënisch.

Uit eindelijk de stap gezet en contact gezocht met meerdere dokteren/klinieken.
Mijn zoektocht stopte bij V kliniek, hier vertrouwde ik mijn labia in de handen van dokter remrev.
Een hele fijne chirurg ,rustig in omgang en goed in haar werk!
De behandeling viel mij achteraf gezien erg mee,ik kan niet ontkennen dat het verdoven niet vervelend is, dit word echter goed opgevangen door de assistent en de chirurg zelf.

Wat betreft de tijd na de operatie: dat is mij erg tegen gevallen. Het is zeker geen “walk in the park” , wees je ervan bewust dat herstel tijd nodig is! Er ongemak ervaren kan worden en niks vanzelf sprekend is dan (denk aan;plassen en meteen water bijschenken om het bijten van de urine niet te voelen,koelen,op staan & gaan zitten ,lopen ed. Ik voel mij belemmerd in mijn dagelijkse leven)Ik heb een flinke week plat gelegen en pas nu in de 2de week gaat het opknappen.

Uiteraard is het ook afhankelijk van de grote van de ingreep! In mijn geval is er veel overtollig huid weg gehaald en was ik niet zoals in sommige revieuws weer met paar dagen op de been! Ook de zwelling is niet na 3 a 4 dagen aan het weg trekken of ook maar enigzinds aan het slinken.dat gebeurde pas na 8 dagen en zelfs nu is het nog wat aan de gezwollen kant.
Dat het zo’n impact zou geven had ik wel graag op de voorhand willen weten! Ik heb dit heftiger ervaren dan wat er aan informatie gegeven was.

Des al niet te min, heb ik er absoluut geen spijt van en ben ik blij dat ik na jaren wikken en wegen dit gedaan heb. Ja ,het is even pas op de plaats- maar wat je er voor terug krijgt is mind blowing!
Ik kan nu al naakt van onderen rond lopen zonder dat er een lip aan mijn binnen kant van mijn bovenbeen blijft plakken 🙂 Ik raad dit aan!