Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 142 reviews

Thea, 72 jaar:

Thea, 72 jaar: 12 jaar geleden werd ik weduwe, dat heeft me denk wel getekend. Daarna heb ik langere tijd weinig aandacht aan mijn uiterlijk besteed. Ik voelde me toch wel goed, en was druk met de kleinkinderen. Tot ik toch weer een man wilde, gewoon een maatje om samen te wandelen, reizen en hopelijk oud te worden. Ik bedacht me toen dat ik er ouder uitzag dan ik was.

Mijn dochter adviseerde me Dr van den Broecke voor een ooglidcorrectie. Haar schoonvader kwam bij Dr van den Broecke voor iets anders in het ziekenhuis en was positief.Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Dr Van den Broecke in het Ziekenhuis. Je merkt dat het zijn passie is, dat vind ik mooi. Fijn eerste gesprek gehad.Dr van den Broecke adviseerde mij een boven en onder ooglid correctie.
Het was een pittige ingreep eerlijk gezegd. Dr. Van den Broecke stelde me de hele tijd op mijn gemak en de operatie is heel goed geslaagd. De andere dag belde de assistente hoe het met mij ging, dat vond ik erg prettig. Inmiddels zijn er voor andere mensen helemaal geen littekens meer te zien, het ziet er ook heel natuurlijk uit.
Eigenlijk vind ik het ook helemaal geen luxe. Je gaat ook naar de kapper en de schoonheidsspecialiste. Nou, 1x in mijn leven een ooglidcorrectie is in verhouding nog goedkoper ook. Binnenkort ga ik op wandelreis voor alleenstaanden.Vriendelijke groet aan Dr Van den Broecke