CV plastisch chirurg Duco van den Broecke

Onze artsen ontvangen een 9.3 uit 72 reviews

Duco van den Broecke

Mijn naam is Duco van den Broecke en ik ben sinds 2004 werkzaam als plastisch chirurg. Mijn opleiding volgde ik in de Reinier de Graaf Groep en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Gedurende de eerste 5 jaar als plastisch chirurg werkte ik in de Reinier de Graaf Groep te Delft en Voorburg in een maatschap met andere plastisch chirurgen.

Sinds 9 jaar werk ik in Leiden, in het Diaconessenhuis dat vanaf heden (na fusie met het Rijnland Ziekenhuis) Alrijne Zorggroep heet. Daarnaast heb ik enige tijd gewerkt in De Rembrandt Kliniek te Leiden.

Voor iedere patient de tijd nemen. Luisteren naar de klacht, de anatomie bekijken, diagnose stellen en verwachting schetsen. Dat verdiend iedereen.

V-Klinieken is gespecialiseerd in labiaplastiek. Het is een ingreep waar veel mensen over nadenken, mee bezig zijn. Mensen praten er niet gemakkelijk over. Ik sta u graag te woord! En mocht u de juiste diagnose hebben, een labiaplastiek is een zeer veel voorkomende ingreep, is het een dankbare ingreep om te verrichten!

U kunt online een afspraak maken. Bekijk hiervoor de

Beschikbare spreekuren