CV plastisch chirurg Rose Rhemrev-Pieters

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 71 reviews

Rose Rhemrev-Pieters

Graag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Rose Rhemrev-Pieters. Ik ben opgeleid tot plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Utrecht, het Maastricht Universtair Medisch Centrum (destijds Academisch Ziekenhuis Maastricht) en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Rose Rhemrev plastisch chirurg

Na de opleiding heb ik achtereenvolgens gewerkt in het Diakonessenhuis in Utrecht, voor de Contourkliniek in Bussum, in het Academisch Ziekenhuis in Uppsala, Zweden, het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam en de Haaglanden Kliniek in Den Haag.
Momenteel werk ik in het Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam en V-Klinieken in Leiden.

Werken in een gespecialiseerde kliniek geeft mij de gelegenheid om zorg te bieden op een manier zoals ik zelf graag behandeld zou willen worden: kwalitatief goede medische zorg zonder poespas maar met persoonlijke aandacht.

Indien u een labiacorrectie overweegt, wilt u het probleem vertrouwelijk bespreken. Ik vind het enorm belangrijk om voldoende tijd te nemen voor een luisterend oor en professionele diagnose. Een labiacorrectie is één van de meest voorkomende plastisch chirurgische ingrepen, waar ik de afgelopen 10 jaar ruime ervaring in heb opgedaan.

Binnen de plastische chirurgie is heel veel mogelijk maar soms loop je tegen een beperking aan of blijkt een wens of verwachting niet haalbaar. Ik vind het juist dan belangrijk om dit goed uit te leggen, zodat u met een eerlijk en goed onderbouwd advies de spreekkamer verlaat.

U kunt online een afspraak maken. Bekijk hiervoor de

Beschikbare spreekuren