Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 142 reviews

Drs. Duco van den Broecke

Even voorstellen…

 


“Plastische chirurgie is mijn passie. Het is een interessant, afwisselend en breed vakgebied. Mijn stokpaardje is kwaliteit door specialisatie. Als perfectionist wil ik het maximale voor iedere patiënt, altijd.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als plastisch chirurg. Geneeskunde heb ik aan het AMC in Amsterdam gestudeerd, mijn opleiding tot plastisch chirurg volgde ik daarna bij de Reinier de Graaf Groep en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Gedurende de eerste vijf jaar als plastisch chirurg werkte ik bij de Reinier de Graaf Groep in Delft en Voorburg. Vanaf 2010 tot 2021 werkte ik in Leiden in het Diaconessenhuis, dat na de fusie met het Rijnland Ziekenhuis nu de Alrijne Zorggroep heet. Daarnaast heb ik enige tijd gewerkt in de Rembrandt Kliniek in Leiden.

Door als kliniek volledig te specialiseren en uitsluitend met ervaren artsen te werken, garanderen wij kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg. Ons team van ervaren en gedreven specialisten levert de hoogst mogelijke kwaliteit op elk gebied; van de indicatiestelling en het behandelplan, tot de operatie en de nazorg.

Onze missie is de allerbeste te zijn in wat wij doen én dat te blijven. Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt bij ons. Ik ben pas tevreden als jij met een stralende glimlach terugdenkt aan je behandeling bij ons.

Heb je behoefte aan meer informatie? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Ik denk graag met je mee.

Tot ziens in onze kliniek!

Drs. Duco van den Broecke
BIG-register nummer: 39047054801 

Ben je benieuwd wat Drs. van den Broecke voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend consult!

Belangrijke informatie op de website
Prijslijst V-Klinieken
Labiachirurgie Amsterdam
Ervaringen van cliënten