feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 155 reviews

Drs. Juliet de Vries

Even voorstellen…

 

Drs. Juliet de Vries
Drs. Juliet de Vries

Nadat ik mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit Leiden heb afgerond, heb ik enkele jaren gewerkt op de afdeling Chirurgie van verschillende ziekenhuizen in de regio, waaronder het Haga Ziekenuis, het HMC en het LUMC. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de behandeling van patiënten zowel vóór, tijdens als na hun operatie en behandelde ik daarnaast patiënten met acute problemen op de spoedeisende hulp. Ook verrichtte ik zelfstandig kleine ingrepen onder lokale verdoving op de polikliniek.

Met deze bagage op zak vertrok ik voor een jaar naar het Caribisch gebied, waar ik met veel plezier in het Sint Elisabeth Hospitaal werkte op Curaçao. Het leren kennen van verschillende culturen en het omgaan met logistieke uitdagingen maakten deze ervaring, naast het heerlijke tropische klimaat, tot een absolute verrijking van mijn carrière!

Vervolgens werkte ik als arts in het Hyperbaar Geneeskundig Centrum in Rijswijk, waarna ik in 2020 besloot mijn droom waar te maken en mij te gaan specialiseren in de esthetische kant van de geneeskunde als cosmetisch arts. Hier kan ik niet alleen mijn creativiteit en chirurgische precisie in kwijt, ook het sociale aspect spreekt mij enorm aan! Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemakt voelt zodat we samen tot een behandelplan komen waarbij we met zo min mogelijk ongemak een zo groot en mooi mogelijk resultaat behalen, met behoud van je natuurlijke uitstraling.

Via deze weg kwam ik in aanraking met verschillende cosmetisch-storende problemen, waaronder de zogenaamde ingetrokken tepel. Graag informeer ik je tijdens een vrijblijvend consult over onze unieke behandeloptie waarbij het gevoel in de tepel behouden kan blijven, evenals de mogelijkheid tot het geven van borstvoeding. Ondanks dat de ingetrokken tepel een relatief onschuldige aandoening is, geeft het herstel ervan een boost van het zelfvertrouwen en daar maak ik je graag blij mee!

 

Met vriendelijke groet,

Drs. Juliet de Vries
BIG-register nummer: 19918066501