Huisarts informatie

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 61 reviews

Huisarts informatie

In onze mono-specialistische privékliniek worden uw patiënten altijd door plastisch chirurg Duco van den Broecke of plastisch chirurg Rose Rhemrev behandeld.

Duco van den Broecke was sinds 2005 achtereenvolgens 4 jaar lid van de maatschap Plastische Chirurgie in het Reinier de Graaf Gasthuis van Delft, en het Diaconessenhuis van Voorburg. Sindsdien is hij Plastisch Chirurg in het Diaconessenhuis te Leiden.

Rose Rhemrev-Pieters heeft ruim 10 jaar ervaring als plastisch chirurg. Zij heeft bij veel ziekenhuizen en privéklinieken in Nederland het vak breed uitgeoefend. Rose behandeld zoals zij graag behandeld wilt worden; Een uitgebreid intakegesprek om goed de ontstane klacht en verwachting te overleggen om vervolgens uitgebreid de diagnose te bespreken. De cliënt kan daarop een goede beslissing maken.

Voor intercollegiaal overleg kunt u ons mailen via huisarts@v-klinieken.nl.

Welkom

Wanneer u de kliniek eens van binnen wilt bekijken, op enig vlak wilt samenwerken of informatie uitwisselen nodigen wij u ook uit een e-mail te sturen naar huisarts@v-klinieken.nl. U bent welkom voor een rondleiding.

 

agenda

Waarom V-Klinieken?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren plastisch chirurgen
Professionele diagnose
Geen wachtlijsten
Modern ingerichte behandelkamers

U kunt online een afspraak maken. Bekijk hiervoor de

Beschikbare spreekuren

Lees verder:
Schaamlipcorrectie informatie
Wordt de ingreep vergoed door de zorgverzekering?
Schaamlipcorrectie prijs

V-Klinieken is een vrouwenkliniek, gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij snelweg A4. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Gouda, Delft, Den Haag en Zoetermeer zijn we met openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar.