Joke Haartsen

Onze artsen ontvangen een 9.3 uit 72 reviews

Even voorstellen…

Gynaecoloog Drs. Joke Haartsen

Na de afronding van mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht in 1986, rondde ik mijn specialisatie als gynaecoloog af in 1995. Mijn specialisaties zijn cosmetische gynaecologie en urogynaecology.

Van 1995 tot 2017 ben ik als gynaecoloog werkzaam geweest in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond. Van 2009 tot 2012 was ik daar voorzitter van de medische staf. Van 2010 tot 2016 was ik voorzitter van de Calamiteiten commissie en van 2011 tot 2016 tevens medisch manager van het Elkerliek Ziekenhuis. Vanwege mijn specifieke interesse in de cosmetische gynaecologie ben ik in 2016 gestart met het opzetten van een cosmetische gynaecologie praktijk. Sinds 2017 ben ik tevens praktijkhoudend bij V-Klinieken in Leiden.

Cosmetische gynaecologie

Veel mensen hebben niet direct een beeld bij cosmetische gynaecologie. Een groot deel van de vrouwen in Nederland heeft gynaecologische klachten, die lang niet allemaal vergoed worden door de zorgverzekering. Klachten over het formaat van je schaamlippen, stressincontinentie of postmenopauzale vagina problemen hebben voor veel vrouwen invloed op het dagelijks leven. Ik heb me als eerste gynaecoloog in Nederland 100% toegelegd op deze specialisatie.

Het doel van cosmetische gynaecologie is je vagina mooi, in verhouding tot je lichaam en klachtenvrij laten functioneren. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik ontmoet je graag bij V-Klinieken. Samen kunnen wij een plan maken om je klachten te verhelpen.

Met vriendelijke groet, Drs. Joke Haartsen
BIG-register
 nummer: 29021289501.

Ben je benieuwd wat Joke voor jou kan betekenen? Je kunt online een

Afspraak maken

Belangrijke informatie op de website
Prijslijst V-Klinieken
Labiachirurgie Amsterdam
Ervaringen van cliënten