feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 155 reviews

Drs. Joke Haartsen

Even voorstellen…

Drs. Joke Haartsen
Drs. Joke Haartsen

Na de afronding van mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht in 1986, rondde ik mijn specialisatie als gynaecoloog af in 1995. Mijn specialisaties zijn Cosmetische Gynaecologie en Urogynaecology.

Van mei 1995 tot oktober 2017 was ik als gynaecoloog werkzaam in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond. In die periode was ik naast mijn werk langere tijd voorzitter van de medische staf, voorzitter van de Calamiteiten commissie en Medisch manager. Ruim 10 jaar heb ik, naast haar reguliere praktijk in het Elkerliek ziekenhuis, cosmetische gynaecologische ingrepen uitgevoerd. Uiteindelijk heb ik eind 2017 besloten mij volledig toe te leggen op de cosmetische gynaecologie. Inmiddels voer ik jaarlijks vele honderden ingrepen uit in verschillende klinieken verspreid over het land. Daarnaast geef ik regelmatig lezingen en workshops op congressen over verschillende onderwerpen binnen mijn vakgebied. Sinds 2017 ben ik praktijkhoudend bij V-Klinieken in Leiden.

Cosmetische gynaecologie

Veel mensen hebben niet direct een beeld bij cosmetische gynaecologie. Een groot deel van de vrouwen in Nederland heeft gynaecologische klachten, die lang niet allemaal vergoed worden door de zorgverzekering. Klachten over het formaat van je schaamlippen, stressincontinentie of postmenopauzale vaginaproblemen hebben voor veel vrouwen invloed op het dagelijks leven. Ik heb me als eerste gynaecoloog in Nederland 100% toegelegd op deze specialisatie.

Het doel van cosmetische gynaecologie is je vagina mooi, in verhouding tot je lichaam en klachtenvrij te laten functioneren. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik ontmoet je graag bij V-Klinieken. Samen kunnen wij een plan maken om je klachten te verhelpen.

Met vriendelijke groet, Drs. Joke Haartsen
BIG-register nummer: 29021289501.

Ben je benieuwd wat Drs. Joke Haartsen voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend consult!

Belangrijke informatie op de website
Prijslijst V-Klinieken
Labiachirurgie Amsterdam
Ervaringen van cliënten