Kliniek

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 71 reviews

V-Klinieken

Welkom bij V-Klinieken. V-Klinieken gelooft in specialisatie. Wij zijn gespecialiseerd in Vrouwenzorg. Wij richten ons voor 100% op labiachirurgie en het corrigeren van ingetrokken tepels. Functionaliteit en cosmetiek gaan daarbij hand in hand. Het doel is een mooi en natuurlijk resultaat wat in verhouding staat tot de rest van het lichaam lichaam. Waarmee je gelukkig kunt zijn en je niet geremd voelt.

Veel vrouwen zijn onzeker over de vorm of grootte van de schaamlippen. Velen hebben al jaren klachten voordat ze contact durven opnemen met een kliniek. Het is een klacht waarover je niet graag praat. Het intakegesprek bij V-Klinieken is altijd met een in Nederland opgeleide medisch specialist. Ons medisch team heeft ervaring, is BIG en bij de Nederlandse beroepsvereniging geregistreerd.

Tijdens een vrijblijvend consult (ca 30 minuten) wordt uw klacht bekeken, en beoordeelt de plastisch chirurg of de klacht te verhelpen is middels een chirurgische ingreep, een labiaplastiek (schaamlipcorrectie).

 Wachtkamer V-Klinieken Operatiekamer V-Klinieken, schaamlipcorrectie kliniek Operatiekamer V-Klinieken

Lees rustig de hele site door. Indien u vragen heeft kunt u ons op maandag tot en met vrijdag bereiken bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur op 088-0042702. V-Klinieken is een warm en professioneel ingerichte kliniek. Goed bereikbaar in Leiden nabij de A4, met goede parkeergelegenheid.

Lees rustig de hele site door. Indien u vragen heeft kunt u ons op maandag tot en met vrijdag bereiken bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.

Tijdens uw bezoek aan onze kliniek in Leiden kunt u al uw vragen stellen. De meeste cliënten vinden het fijn even in de kliniek rondgekeken te hebben. U kunt hier een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek.

Beschikbare spreekuren

Lees verder:
Schaamlipcorrectie informatie
Correctie van ingetrokken tepels
Schaamlipcorrectie prijs