Visie

Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 82 reviews

Visie V-Klinieken

V-Klinieken gelooft in specialisatie. Wij zijn een privékliniek, gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van tepel- en schaamlipcorrecties (labiaplastiek). Ervaren plastisch chirurgen stellen de diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg. Wij leveren zorg van de hoogste kwaliteit.

Drs. Joke Haartsen

Drs. Müjde Özer

Drs. Duco van den Broecke

V-Klinieken is zich ervan bewust gespecialiseerd te zijn in maatschappelijk gevoelige ingrepen. Over deze onderwerpen wordt steeds meer geschreven in de media. Hoewel in de publicaties de toon soms negatief is, merken wij in het ziekenhuis en de kliniek dat openheid rondom dit thema belangrijk is. Er zijn zoveel vrouwen met klachten en onzekerheden over hun schaamlippen en tepels, dat het juist belangrijk is dat medisch specialisten deze serieus nemen.

Wij staan ervoor in dat onze modern ingerichte en professioneel geleide privékliniek, waar uw behandelend specialist altijd een ervaren plastisch chirurg is, een veilige omgeving is. Wanneer u vragen heeft over een schaamlip- en/of tepelcorrectie, is V-Klinieken een toegankelijke en professionele omgeving om naartoe te gaan voor informatie en eventueel de ingreep.

Wij screenen onze patiënten mentaal en fysiek. Tijdens het eerste consult volgt een onderzoek waarbij o.a. de volgende vragen worden beantwoord:
– Levert een schaamlipcorrectie de oplossing voor de fysieke klachten (tijdens fietsen, wandelen, seks, etc.)?
– Kan met een schaamlipcorrectie en/of tepelcorrectie een wenselijke esthetische verbetering worden behaald?
– Kan uit de consultatie worden afgeleid dat een schaamlipcorrectie een oplossing is voor de ontstane problemen?
– Heb ik na een ingreep nog wel gevoel in mijn tepel, schaamlippen en/of clitoris?

Naar onze cliënten garanderen wij vriendelijkheid, beschikbaarheid, openheid en zorgvuldigheid. Wij beschouwen het vrijblijvend geven van volledige, eerlijke informatie en advies als een plicht.

Je kunt via onze website 24 uur per dag inschrijven op een beschikbaar spreekuur, je kunt na het maken van de afspraak later aangeven wie de arts van je keuze is. Klik op onderstaande button voor het inplannen van een gratis consult.

Beschikbare spreekuren

Lees verder:
Schaamlipcorrectie informatie
Correctie van een ingetrokken tepel
Ervaringen van clienten
Schaamlipcorrectie prijs