feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 158 reviews

Visie

De mening over plastische chirurgie is het afgelopen decennium sterk veranderd. Plastische chirurgie is tegenwoordig niet alleen maar weggelegd voor celebrities in Hollywood. De algemene houding ten opzichte van cosmetische behandelingen is steeds opener geworden.

Toch is er één cosmetische behandeling waar soms nog met de enige scepsis over wordt gesproken, of soms zelfs helemaal niet over wordt gesproken: een schaamlipcorrectie.

Wachtkamer kliniek Leiden

Wanneer je tanden scheef staan, ga je naar een tandarts of orthodontist, als kind vaak al. Deels omdat tanden beter functioneren als ze recht staan en daarnaast uiteraard omdat het esthetisch fraaier oogt. In onze maatschappij is er zelden iemand die dat uit hoeft te leggen.

Over de behandelingen die V-Klinieken uitvoert, heerst soms nog het beeld dat dit uitwassen zijn, die gevoed worden door een vertekend beeld van vrouwen in films of de media. Omdat het onderwerp met gêne en schaamte is omgeven, horen de meeste mensen zelden hoe het echt zit. Bijvoorbeeld dat de meest gehoorde wens van vrouwen in de spreekkamer van V-Klinieken is, om er juist gewoon uit te zien, om niet meer op te vallen in de sauna, onder de douche of in de slaapkamer.

Daarnaast zijn er veel vrouwen die ook echt last hebben van hun schaamlippen; bij het fietsen, sporten of vrijen. De drempel om over deze problematiek te praten wil V-Klinieken graag verlagen. Goede uitleg over vorm en functie van de labia kan geruststellend werken en onnodige operaties voorkomen. Juist daarom pleit V-Klinieken voor meer openheid omtrent schaamlipchirurgie. Want ook hier geldt: ondanks dat er veel mogelijk is met plastische chirurgie is het belangrijk dat je er goed over nadenkt, je uitgebreid laat informeren en op basis daarvan kiest voor een arts bij wie je het beste gevoel hebt. Praat vervolgens met deze arts open en eerlijk over wat jij wil, want dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke ingreep voor jou geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult!

Lees verder:
Schaamlipcorrectie informatie
Correctie van ingetrokken tepels
Schaamlipcorrectie prijs
Tepelcorrectie prijs