Visie

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 71 reviews

Visie V-Klinieken

V-Klinieken gelooft in specialisatie. Wij zijn een privékliniek, gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van tepel- en schaamlipcorrecties (labiaplastiek). Ervaren plastisch chirurgen stellen de diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg. Wij leveren zorg van de hoogste kwaliteit.

Joke Haartsen gynaecoloog  Duco van den Broecke Mujde ozer plastisch chirurg seksuoloog

De medisch specialisten van V-Klinieken

V-Klinieken is er zich van bewust gespecialiseerd te zijn in een maatschappelijk gevoelige ingreep. Er rust toch een taboe op schaamlipcorrecties. Over het onderwerp wordt steeds meer geschreven in de media. Hoewel in de publicaties de toon vaak negatief is, merken wij in het ziekenhuis en de kliniek dat toegankelijkheid belangrijk is. Er zijn zoveel vrouwen onzeker over deze klachten, dat het juist zeer belangrijk is dat medisch specialisten het serieus nemen.

Wij staan er voor in dat onze modern ingerichte en professioneel geleide privékliniek, waar uw behandelend specialist altijd een ervaren plastisch chirurg is, een veilige omgeving is. Wanneer u vragen heeft over een schaamlipcorrectie, is V-Klinieken een toegankelijke en professionele omgeving om naar toe te gaan voor informatie en eventueel de ingreep.

Wij screenen onze patienten mentaal en fysiek. Tijdens het eerste consult volgt een onderzoek waarbij de volgende vragen worden beantwoord;
-Levert een schaamlipcorrectie de oplossing voor de fysieke klachten (tijdens fietsen, wandelen, gemeenschap, etc.)?
-Kan met een schaamlipcorrectie een wenselijke esthetische verbetering behaald?
-Kan uit de consultatie worden geleid dat een schaamlipcorrectie (g)een oplossing is voor de ontstane problemen?

Naar onze patiënten toe garanderen wij vriendelijkheid, beschikbaarheid en zorgvuldigheid. Wij beschouwen het vrijblijvend geven van volledige, eerlijke informatie en advies als een plicht.

U kunt via deze website 24 uur per dag een inschrijven op een beschikbaar spreekuur, bij de dokter van uw keuze. Klik op onderstaande button

Beschikbare spreekuren

Lees verder:
Schaamlipcorrectie informatie
Correctie van een ingetrokken tepel
Ervaringen van clienten
Schaamlipcorrectie prijs