feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 158 reviews

Lange schaamlippen

Bij de meeste vrouwen steken de binnenste schaamlippen uit. Soms hebben vrouwen hier last van wat voor uiteenlopende klachten kan zorgen.

De schaamlippen kunnen tijdens de pubertijd te lang zijn gegroeid, soms is het later ontstaan. Bij frequent wielrennen, paardrijden of na zwangerschap bijvoorbeeld.

Er kan hierdoor pijn ontstaan bij het sporten en fietsen, irritatie bij het dragen van strakke en nauwsluitende kleding en overgevoeligheid en pijn tijdens het vrijen. Lange schaamlippen kunnen daarnaast gevoelens van schaamte oproepen. V-Klinieken kan je helpen met een correctie van je schaamlippen. Door middel van een schaamlipcorrectie kunnen de binnenste schaamlippen oftewel labia minora kleiner gemaakt worden.

schaamlipcorrectie specialist

Lange of hangende schaamlippen corrigeren?

Het corrigeren van hangende schaamlippen is een betrekkelijk eenvoudige ingreep die veelvuldig wordt uitgevoerd bij V-Klinieken. De arts brengt de binnenste schaamlippen weer in verhouding met de buitenste schaamlippen. De huidreductie bij de vagina duurt gemiddeld één uur en vindt onder plaatselijke verdoving plaats. Over het algemeen wordt het uithangende deel verwijderd, zodat weer een natuurlijk en symmetrisch geheel ontstaat.

Specialist schaamlipcorrectie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke ingreep voor jou geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult!

Lees verder:
Wat is een Schaamlipcorrectie?
Wat kan ik doen ter voorbereiding op een schaamlipcorrectie?
Hoe is de nazorg geregeld?

V-Klinieken is een vrouwenkliniek, gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Wij zijn gevestigd in Leiden nabij snelweg A4 en in Naarden nabij snelwegen A1 en A6. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Gouda, Delft en Den Haag zijn we met openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar.