feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 158 reviews

Dr. Müjde Özer

Even voorstellen…

Dr. Müjde Özer
Dr. Müjde Özer

Sinds 2012 ben ik werkzaam als plastisch chirurg gespecialiseerd in gender chirurgie en uro-genitale reconstructies. Na mijn geneeskunde opleiding in Nijmegen heb ik mij in het AMC te Amsterdam gespecialiseerd tot plastisch chirurg. Tevens heb ik in diezelfde periode de post-doc opleiding seksuologie gevolgd aan het RINO in Amsterdam en ben sinds 2008 arts-seksuoloog NVVS en sinds 2012 ook Fellow of the European Board of Sexual Medicine (FECSM). Vanaf 2017 werk ik tevens bij V-Klinieken in Leiden.

Op 28/07/2023 ben ik aan de Vrije Universiteit Amsterdam gepromoveerd. Mijn promotieonderzoek hiervoor is samengevat en gepubliceerd in het proefschrift getiteld: “Plastic Surgery – Sexual Wellbeing after genital surgery”.

De combinatie van de specialismen plastische chirurgie en seksuologie zorgt voor een complete blik en daardoor betere zorg bij genitale klachten. Het genitaal verdient namelijk extra aandacht, kennis en een zorgvuldige benadering, aangezien de vorm, functie en het seksuele genot samen erg belangrijk zijn.

Bij V-Klinieken werken we met een klein team van plastisch chirurgen die de tijd voor je nemen. Ik sta voor veilige, verantwoorde en esthetische zorg.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS), European Society for Sexual Medicine (ESSM), World Professional Association for Transgender Health (WPATH), European Professional Association for Transgender Health (EPATH) and European Association For Gender Surgeons (EAFGS)

Dr. Müjde Özer
BIG-register nummer: 19063994301

Ben je benieuwd wat Dr. Müjde Özer voor jou kan betekenen? Je kunt direct online een afspraak maken op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.

Belangrijke informatie op de website
Prijslijst V-Klinieken
Labiachirurgie Rotterdam
Ervaringen van cliënten