feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 158 reviews

Samenwerkende klinieken

De allerbeste specialistische behandelingen waarbij persoonlijke aandacht, kennis en ervaring centraal staan is wat ons verbindt. Door deze focus, jarenlange ervaring en de nauwe samenwerking tussen onze artsen en klinieken bieden wij zorg van excellente kwaliteit.

VandenBroecke Kliniek ooglidcorrectie Leiden               De Vliet Huidtherapie Leiden logo Schaamlipcorrectie kliniek

VandenBroecke Kliniek is 100% gespecialiseerd in ooglidcorrecties, ook wel ooglifts genoemd, en verricht al jaren het grootste aantal ooglidcorrecties van ons land. Alle plastisch chirurgen hebben minimaal 10 jaar ervaring, zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en werken naast de VandenBroecke Kliniek allen in ziekenhuizen in de regio.

Kliniek Vrijdag is dé specialist in cosmetische behandelingen met injectables, spierontspannende injecties en fillers. De behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch artsen die zich uitsluitend hierop focussen. Het zijn ware ‘Architecten van schoonheid’ die u perfect adviseren om de mooiste versie van uzelf te kunnen worden en blijven.

Huidkliniek De Vliet is gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering. Er wordt gewerkt met medische peelings en hoogwaardige lasers om uw huid veilig en effectief te verbeteren. Onze huidtherapeuten hebben jarenlange ervaring en kunnen u optimaal adviseren bij het samenstellen van een persoonlijk behandelplan.

V-Klinieken is de grootste vrouwenkliniek van Nederland. De kliniek is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels. Het team van medisch specialisten bestaat uit Nederlands enige cosmetisch gynaecoloog en twee chirurgen, allen met uitgebreide ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen.
  

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke ingreep voor jou geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult!