Schaamlipcorrectie Delft

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 62 reviews

Schaamlipcorrectie Delft

Te grote schaamlippen kunnen hinderlijk zijn. Fysiek bijvoorbeeld met lopen, sporten, fietsen of vrijen. Veel vrouwen ervaren ook angst of ongemak tijdens het dragen van een bikini of badkleding, of strakke sportkleding. Met een kleine operatieve ingreep (labiacorrectie) kan dit probleem verholpen worden. V-Klinieken is gevestigd in Leiden, nabij de A4. Wilt u meer informatie over schaamlipcorrectie Delft?

Vanuit Delft zijn wij in ca 20 minuten te bereiken (ongeveer 10 minuten voorbij het Prins Clausplein. Wij vinden het belangrijk kort na een ingreep vlakbij onze patiënten gevestigd te zijn.

V-Klinieken is de enige kliniek in Nederland gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Veel vrouwen zijn onzeker over de schaamlippen. Onze kliniek bestaat uit 2 plastisch chirurgen met meer dan 10 jaar ervaring. Een man en een vrouw. Zij werken nauw samen en overleggen veel over de procedure en het herstel. Onze plastisch chirurgen spreken met iedere patient van tevoren uitgebreid. Indien u kandidaat bent voor een labiacorrectie, dan wordt u geholpen door goed opgeleide en ervaren plastisch chirurgen, geregistreerd bij de Nederlandse NVPC.

Rose Rhemrev-Pieters Duco van den Broecke

Onze plastisch chirurgen Rose Rhemrev-Pieters en Duco van den Broecke

Bij een schaamlipcorrectie wordt overtollig weefsel weggehaald. Een vrouw heeft grote schaamlippen (labia majora) en kleine schaamlippen (labia minora). Bij 60% van de vrouwen zijn na de pubertijd de binnenste schaamlippen groter dan de buitenste schaamlippen. Als de kleine schaamlippen een aantal centimeters buiten de grote schaamlippen uitsteken, dan is er sprake van een anatomische variatie. Dat kan gaan om twee centimeter tot soms wel zes centimeter. Hierdoor hebben de vrouwen vaak last, lichamelijk en geestelijk. Het kan vervelend of pijnlijk zijn bijvoorbeeld bij sport. De overtollig schaamlipweefsel kan ook schaamte veroorzaken.

Schaamlipcorrectie informatie

De anatomische variatie maakt ook dat het voor vrouwen onderling onduidelijk is wat de norm is. Dit voedt de onzekerheid. Het is belangrijk dat iedereen zich content voelt met haar vagina. Er is namelijk geen norm. Iedere schaamlip is anders, symmetrie komt zelden tot nooit voor.

Tijdens het eerste consult kan de plastisch chirurg bepalen of de schaamlipcorrectie bij u mogelijk is en of het door u gewenste resultaat bereikt kan worden. Tijdens dit bezoek kan de chirurg u foto’s van voor en na de schaamlipcorrectie laten zien.

agenda

Waarom V-Klinieken?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren plastisch chirurgen
Professionele diagnose
Geen wachtlijsten
Modern ingerichte behandelkamers

Lees verder:
Waarom overweegt u een labiacorrectie?
Is een schaamlipcorrectie verzekerde zorg?
Wat zijn de kosten van een schaamlipcorrectie?

U kunt online een afspraak maken. Bekijk hiervoor de

Beschikbare spreekuren

 

V-Klinieken is een vrouwenkliniek, gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij snelweg A4. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Gouda, Delft, Den Haag en Zoetermeer zijn we met openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar.