Schaamlipcorrectie ervaringen

Onze kliniek ontvangt een 9.4 uit 85 reviews

Schaamlipcorrectie ervaringen

Laat ook uw ervaring achter in het Gastenboek!

Uw ervaring delen is belangrijk. Maandelijks zijn er honderden vrouwen op zoek naar relevante schaamlipcorrectie ervaringen. Ontevreden zijn of klachten hebben over je labia is een delicaat onderwerp, waar veel onzekerheid over is. Schrijf over je voormalige angst of ongemak en over je ingreep. Indien u een ervaring bij V-Klinieken heeft, positief of minder positief, dan nodigen wij u uit deze te posten in ons gastenboek.

Schaamlipcorrectie ervaring van Anoniem (25): Schaamlipcorrectie ervaring van Anoniem (25): Veel jaren pijn gehad maar al die tijd de stap niet te durven nemen tot dat ik op de site van V klinieken kwam. Een schaamlipverkleining aan de binnenste schaamlippen (labia minora) is het meest voorkomende operatie maar toch een soort taboe.Meteen had ik er een goed gevoel bij, dit werd meteen bevestigd toen ik belde voor een intakegesprek. De stem aan de telefoon stelde me meteen gerust als of het de normaalste zaak van de wereld was. ( wat voor mij zeker niet zo voelde). Tijdens het intakegesprek met Müjde Özer voelde het zo goed, ze was eerlijk en oprecht! Het gesprek was fijn, ze vertelde wat ze voor me kon doen maar vertelde ook waar haar grenzen lagen en wat ze niet ging doen. Ze lied mij de keuzen maken of ik geopereerd wilde worden maar gaf mij hier alle ruimte voor om hier over na te denken. Zelf had ik in mijn hoofd al lang de keuzen gemaakt dat ik het door haar wilde laten doen omdat het allemaal zo fijn en vertrouwd aanvoelde!Uiteindelijk was de dag aangekomen dat de operatie ging gebeuren, zondag om 12 uur voor mij een ideale dag omdat er dan genoeg mensen zijn die je even kunnen brengen en halen! Want rijden voor en na de operatie is zeker geen aanrader. Bij het verdoven heb ik zelf heel veel last gehad maar de verpleegster die er de gehele operatie bij was en de arts Müjde Özer hebben mij hier heel goed door heen gepraat. Uiteindelijk was ik zo gespannen dat Müjde Özer mij staand heeft moeten opereren omdat ik anders flauwviel! Zo lief dat ze dit voor mij deed, het was haar eerste keer zei ze, is niet aan het eind resultaat te zien! Herstel vond ik zelf erg zwaar en heb veel pijn gehad maar het was het echt allemaal waard! Ik ben echt gelukkig met het eindresultaat en schaam me niet meer en heb geen pijn meer! Ik raad V kliniek dus zeker aan!
Schaamlipcorrectie ervaring van Kristel (20): Na 5 jaar onzeker te zijn geweest en ziekenhuis in en uit te zijn geweest om de behandeling vergoed te krijgen (wat niet lukte omdat het in de meeste gevallen cosmetiscb is) heb ik toch de stap gezet om het zelf te gaan betalen. Ik had een intake gehad bij dokter özer. Ze stelde mijn zo op mijn gemak en legde me alles precies uit hoe de behandeling in zijn werk zou gaan. Gisteren 7oktober 2018 heb ik de operatie gehad ook door dokter özer. En het was heel relaxed en was zelfs heel gezellig tijdens de operatie. Binnen een uurtje was ik klaar en kon ik naar huis. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan en ben nu al super blij met het resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan!
Schaamlipcorrectie ervaring van anoniem (36) Professionals met een persoonlijke aanpak. Je voelt je op je gemak. Echt toppers!Sterke punten Professioneel. Vriendelijk. Persoonlijk. Ontvangst met kopje koffie en fijne ontspannen sfeer.
Schaamlipcorrectie ervaring van M. (22) Een fijne kliniek, schoon en open met vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ik voelde mij er veilig ondanks de, voor mij, gênante behandeling. Je krijgt ook eerst een vrijblijvend gesprek om te kijken of er een behandeling mogelijk is. Dit vond ik heel fijn, je zit niet gelijk ergens aan vast.Sterke punten Er werd professioneel gewerkt, schoon, duidelijk en rustig. Er werd vooraf en tijdens de operatie netjes besproken wat er ging gebeuren en achteraf was het helemaal niet eng of pijnlijk.
Schaamlipcorrectie ervaring van F.R. (27) Uiterst tevreden over de intake, behandeling en (na)zorg! Complimenten, had dit veel eerder moeten laten doen...Sterke puntenInformatie overdragen en geruststellen.Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?Zeer professioneel, warm en discreet.
Schaamlipcorrectie ervaring van Anoniem (24) Ben erg blij dat ik de ingreep bij deze kliniek heb laten doen.
Schaamlipcorrectie ervaring van M.T. (21) Graag wil ik mijn zeer positieve ervaring met V-Klinieken met iedereen delen.Ik besloot om een schaamlipcorrectie te laten uitvoeren omdat ik last had van mijn binnenste schaamlippen bij het fietsen, sporten, vrijen of bij het dragen van strakke kleding. Ook was ik niet tevreden met hoe ik er van beneden uitzag. Het was een weloverwogen beslissing.Ik had een aantal andere klinieken bezocht voordat ik bij V-Klinieken terecht kwam. Bij één kliniek werd er door een arts naar mijn schaamlippen gekeken en hij vertelde me dat ik er "prima" uitzag en dat hij niks voor me wou doen. Ook nadat ik liet weten dat ik er pijn aan had weigerde hij om mij te helpen en vernederde hij mij waardoor ik huilend de kliniek uitliep.Door deze ervaring was ik huiverig om nog een kliniek te bezoeken. Toen ik contact opnam met V-Klinieken kreeg ik vrijwel direct een mail terug met geruststellende woorden. Ik plande een belafspraak en de receptioniste vertelde mij dat ze geschokt was door hoe ik behandeld werd en verzekerde zij mij ervan dat ik bij dr. van den Broecke in goede handen was.Vanaf dag 1 (de intake) was ik positief verrast. De wachtruimte was mooi en schoon, het personeel was zeer vriendelijk en de intake met dr. van den Broecke was heel prettig. 23 februari was het zover.Tijdens de ingreep hebben de arts en assistente mij enorm gerust gesteld. Zij hebben mij er helemaal doorheen gekletst zodat ik niet nerveus was.Na de ingreep kreeg ik wel last van wat kleine complicaties zoals een schimmelinfectie en een blaasontsteking. Mijn lichaam is hier helaas heel vatbaar voor en dit gebeurt heel zelden. Ik kon de kliniek en de arts dag en nacht bereiken en kon zelfs een paar keer terecht bij de kliniek als ik erge zorgen had.Na een anderhalve maand was ik tóch nog niet helemaal tevreden met het resultaat dus heeft dr. van den Broecke opnieuw gekeken. Hij was het met mij eens en bood aan om mij nóg een keer te helpen. Vandaag werd dus nog een klein stuk van de binnenste schaamlippen verwijderd. Wederom goed geholpen en gerustgesteld. Omdat de receptioniste wist dat ik met het openbaar vervoer terug moest naar huis bracht zij mij een tasje met water, paracetamol, een koelelement en gaf ze nog twee koekjes mee.Ik ben bijna ontroerd door hoe goed ik geholpen ben door V-Klinieken. Ik was erg nerveus en dit was heel gevoelig voor mij omdat een schaamlipcorrectie natuurlijk niet niks is. Het deed emotioneel ook wat met me omdat ik zó opgelucht was. Dit begreep V-Klinieken door en door.Ik zou zeggen, als je nog over V-Klinieken twijfelt, twijfel dan niet meer! Natuurlijk was de ingreep zelf heel spannend maar ik ben blij dat het allemaal zo gegaan is. Dr. van den Broecke, assistente Kim en iedereen van het personeel: Ontzettend bedankt!
Ervaring met Schaamlipcorrectie van Anoniem (18): De operatie deed geen pijn het herstel was niet prettig. Nu ben ik blij met de correctie. Sterke punten: Mw Rhemrev heeft me geopereerd en consult daarbij voelde ik me thuis
Ervaring met schaamlipcorrectie van: Patricia B. (33): Mijn ervaring is een soort van coming out. Jarenlang heb ik geen bikini of legging aangedurfd. Kan me niet herinneren dat ik de legging of bikini wel heb aangehad. Dat moet rond de brugklas zijn geweest. Het is zo een opluchting. Ik durfde eerst niet, wilde eerst niet. Ik heb al zeker 8 jaar gezocht naar een dokter en moed om me er toe te zetten.Het is een emotioneel gebeuren geworden, maar wat een opluchting dat het is gebeurd!!! tienduizend keer lof voor Dokter Van den Broeke. en assistente Rhea
Schaamlipcorrectie ervaring van Marjan P. (32)Al jaren overwoog ik een labia correctie,daar ik veel ongemak ervaarde ervan.Letterlijk "onhandig",soms zat er 1 knel op de rand van mijn ondergoed,werd er 1 mee naar binnen getrokken tijdens vrijen,plaste ik standaard op de wc mijn bil nat, een flinke dosis schaamte ,oncomfortabel tijdens sporten en was het naar mijn inziens onhygiënisch.Uit eindelijk de stap gezet en contact gezocht met meerdere dokteren/klinieken.Mijn zoektocht stopte bij V kliniek, hier vertrouwde ik mijn labia in de handen van dokter remrev.Een hele fijne chirurg ,rustig in omgang en goed in haar werk!De behandeling viel mij achteraf gezien erg mee,ik kan niet ontkennen dat het verdoven niet vervelend is, dit word echter goed opgevangen door de assistent en de chirurg zelf.Wat betreft de tijd na de operatie: dat is mij erg tegen gevallen. Het is zeker geen "walk in the park" , wees je ervan bewust dat herstel tijd nodig is! Er ongemak ervaren kan worden en niks vanzelf sprekend is dan (denk aan;plassen en meteen water bijschenken om het bijten van de urine niet te voelen,koelen,op staan & gaan zitten ,lopen ed. Ik voel mij belemmerd in mijn dagelijkse leven)Ik heb een flinke week plat gelegen en pas nu in de 2de week gaat het opknappen.Uiteraard is het ook afhankelijk van de grote van de ingreep! In mijn geval is er veel overtollig huid weg gehaald en was ik niet zoals in sommige revieuws weer met paar dagen op de been! Ook de zwelling is niet na 3 a 4 dagen aan het weg trekken of ook maar enigzinds aan het slinken.dat gebeurde pas na 8 dagen en zelfs nu is het nog wat aan de gezwollen kant.Dat het zo'n impact zou geven had ik wel graag op de voorhand willen weten! Ik heb dit heftiger ervaren dan wat er aan informatie gegeven was.Des al niet te min, heb ik er absoluut geen spijt van en ben ik blij dat ik na jaren wikken en wegen dit gedaan heb. Ja ,het is even pas op de plaats- maar wat je er voor terug krijgt is mind blowing!Ik kan nu al naakt van onderen rond lopen zonder dat er een lip aan mijn binnen kant van mijn bovenbeen blijft plakken 🙂 Ik raad dit aan!
Schaamlipcorrectie ervaring van Fadoua el C. (22) Ik ben met mijn vriend bij 4 klinieken op consult geweest. V-Klinieken was schoon, niet duur en een vrouwelijke dokter Rose. Ik ben na de operatie wel een paar dagen thuis gebleven. Het resultaat is zoals ik had gehoopt!
Schaamlipcorrectie ervaring van Marjolijn A. (51) Professionele kliniek, snelle wachtlijst, werd zo geholpen. Tijdens de behandeling werd de hele tijd tegen mij gesproken, werd op mijn gemak gesteld, ben erg tevreden met het resultaat.Sterke punten Vriendelijke ontvangst, werd nagebeld, kon gratis nog een ijspak ophalen
Schaamlipcorrectie ervaring van Richelle van den B. (39) Ik heb na veel te lang wachten een correctie laten doen, had er erg veel last van, met name naar het strand en zwembad ging ik niet meer na het krijgen van kinderen. Je word er uitermate op je gemak gesteld, kreeg van Rose goede uitleg wat er mogelijk was.Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan. Wat een betrekkelijk kleine ingreep wel niet kan doen voor je uitstraling, ik heb gewoon weer vertrouwen om ergens zonder over na te denken naar toe te gaan .
Schaamlipcorrectie ervaring van Marit van V. Ik ben enorm fijn geholpen. Helaas had ik al vele jaren last, maar het is toch iets waar je tegenop ziet. De sfeer in de kliniek, communicatie, de rust en begeleiding heb ik als enorm positief ervaren. De dag na de behandeling werd ik gebeld, zelfs in het weekend kon ik mijn vragen stellen. Ik wil deze kliniek aan iedereen aanbevelen.
Schaamlipcorrectie ervaring van Abida A. (19) Mevrouw Rhemrev heeft mij enorm geholpen met een hele respectvolle benadering.
Schaamlipcorrectie ervaring van Janny de V. (44) Fantastisch geholpen. Had er de laatste jaren steeds meer last van, vermoedelijk door mijn hobby wielrennen. Bij de kliniek mensen die het vertrouwen op je overbrengen. Ben bijzonder blij met het resultaat en kan het een ieder aan bevelen om het hier te laten doen, indien nodig.Het resultaat mag er wezen.
Schaamlipcorrectie ervaring van Lisa (23) Professioneel en bijzonder vriendelijke ontvangst. Daarna gesprek met plastic surgeon. Duidelijke uitleg, voelde enorm op mijn gemak en begreep de procedure. duidelijke uitleg over diagnostic en verwachtingen.
Schaamlipcorrectie ervaring van M. van D. (43) Mijn overgrote dank gaat uit naar dokter Rose en Suzanne. Zij hebben mij er doorheen gesleept, jaren te laat laten doen, jongste dochter is inmiddels 6. Groet M.
Schaamlipcorrectie ervaring van Maaike (30) Ik vond mijn schaamlippen zelf aan de grote kant. Sportvriendinnen en vriendjes vonden het overdreven. Maar goed, ik ben via een advertentie bij v-kliniek uitgekomen. Super ontvangst, goede uitleg, ingreep en napijn appeltje eitje. Alleen even geheel onthouden viel me zwaar! Twijfel niet ga naar v-Klinie!
Schaamlipcorrectie ervaring van Shamira (20) Mijn klachten waren heel duidelijk tijdens het fietsen met een strakke broek verging ik van de pijn. Het begon met irriteren al heel lang geleden. Het gesprek en informatie en het nabellen vond ik erg fijn. Kleine ingreep had het veel eerder moeten doen wacht niet zou ik zeggen.
Monique (22) Soms dan twijfel ik jaren om een keuze te maken. Ik ben al bij 3 klinieken op consult geweest, maar had er steeds geen goed gevoel bij. Ze waren niet eens heel groot ofzo meer onregelmatig en niet even groot. Bij het eerste consult in vKlinieken voelde ik me op mijn gemak. De rust en professionaliteit straalden ervan af naast dat ze een speciaal spreekuur hebben voor mijn klachten en dus erg ervaren zijn. Ik ben happy met het resultaat en mijn keuze!
Puck (18) Sinds mijn 14e ben ik onzeker over mijn schaamlippen. Ik was met name onzeker voor het douchen na de hockey en bij nieuwe vriendjes. Dankzij Dr. Van den Broecke is het weer goed.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en gebruik van cookies kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel
  • Marketing
  • Social

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Deze website gebruikt cookies die worden gebruikt om een optimale beleving te bieden aan bezoekers. Via deze cookies kunnen we continu onze diensten versterken en verbeteren. We houden bijvoorbeeld in de gaten wat de meest favoriete pagina’s zijn. Wij maken op basis van onze cookies GEEN gebruik van advertenties. Alle gegevens zijn anoniem en niet traceerbaar naar de bezoeker.

Deze website gebruikt cookies die afkomstig zijn van sociale media platformen. Door het geven van toestemming, kan het voorkomen dat uw internetgedrag door deze sociale media platformen bijgehouden wordt.