Schaamlipcorrectie / Labiaplastiek

Labiaplastiek / Schaamlipcorrectie informatie

Klik hier voor meer informatie over de behandeling van ingetrokken tepels.

Wanneer je het formaat, de vorm of symmetrie van je schaamlippen niet in verhouding tot je lichaam vindt, kan dat storen. Het kan fysiek storen, bijvoorbeeld met lopen, sporten, fietsen of vrijen. Maar kan je ook belemmeren in je vrijheid, bijvoorbeeld bij het dragen van badkleding in het zwembad of op het strand, tijdens sporten waarbij strakke kleding gedragen wordt, of tijdens intiem contact. Met een labiacorrectie kan dit probleem verholpen worden. Op deze pagina vindt u uitgebreide schaamlipcorrectie informatie.

V-Klinieken is de enige kliniek in Nederland gespecialiseerd in labiachirurgie. Veel vrouwen zijn onzeker over de schaamlippen. De meest voorkomende ingrepen zijn een schaamlipcorrectie en een schaamlipverkleining.

Joke Haartsen gynaecoloog  Mujde ozer plastisch chirurg seksuoloog

Onze medisch specialisten Joke Haartsen en Müjde Özer

Door middel van labiachirurgie kunnen de schaamlippen in verhouding met het lichaam worden gemaakt. Esthetisch, maar ook functioneel. Onze kliniek bestaat uit 2 plastisch chirurgen met meer dan 10 jaar ervaring. Een man en een vrouw. Zij werken nauw samen en overleggen veel over de procedure en het herstel. Onze plastisch chirurgen spreken met iedere patiënt van tevoren uitgebreid. Indien u kandidaat bent voor een labiacorrectie, dan wordt u geholpen door goed opgeleide en ervaren plastisch chirurgen, geregistreerd bij de Nederlandse NVPC.

wachtkamer-2016_vkliniek, schaamlipcorrectie kliniek, schaamlipcorrectie kosten, schaamlipcorrectie ervaring, grote schaamlippen, hangende schaamlippen, grote schaamlip behandelkamer-v-klinieken, schaamlipcorrectie informatie

Wachtkamer en behandelkamer van V-Klinieken

Bij een schaamlipcorrectie wordt overtollig weefsel weggehaald. Een vrouw heeft grote schaamlippen (labia majora) en kleine (binnenste) schaamlippen  (labia minora). Bij 60% van de vrouwen zijn na de pubertijd de binnenste schaamlippen groter dan de buitenste schaamlippen. Als de binnenste schaamlippen een aantal centimeters buiten de grote schaamlippen uitsteken, dan is er sprake van een anatomische variatie. Dat kan gaan om twee centimeter tot soms wel zes centimeter. Het kan vervelend of pijnlijk zijn.

Wie komt in aanmerking voor een schaamlipcorrectie?

De anatomische variatie maakt ook dat het voor vrouwen onderling onduidelijk is wat de norm is. Dit voedt de onzekerheid. Het is belangrijk dat iedereen zich content voelt met haar vagina. Er is namelijk geen norm. Iedere schaamlip is anders, symmetrie komt zelden tot nooit voor.

Tijdens het eerste consult kan de plastisch chirurg bepalen of de schaamlipcorrectie bij u mogelijk is en of het door u gewenste resultaat bereikt kan worden. Tijdens dit bezoek kan de plastisch chirurg u foto’s van voor en na de schaamlipcorrectie laten zien.

Lees verder: Hoe ziet de procedure eruit?

Wilt u schaamlipcorrectie informatie? U kunt een afspraak maken. Klik op onderstaande button:

Afspraak maken

agenda

Waarom V-Klinieken?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren plastisch chirurgen
Professionele diagnose
Geen wachtlijsten
Modern ingerichte behandelkamers

Lees verder:
Waarom overweegt u een labiacorrectie?
Is een schaamlipcorrectie verzekerde zorg?
Wat zijn de kosten van een schaamlipcorrectie?

 

V-Klinieken is een vrouwenkliniek, gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij snelweg A4. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Haarlem, Gouda, Delft, Den Haag en Amsterdam zijn we met het openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar. Tijdens een consult ontvangt u vrijblijvend alle schaamlipcorrectie informatie.