Risico’s

Onze artsen ontvangen een 9.3 uit 72 reviews

Risico’s van de ingreep

Bij alle chirurgische ingrepen bestaat het risico van een allergische reactie op de verdovingsvloeistof, het desinfecteermiddel of pleisters. Ook kan, ondanks het feit dat er steriel gewerkt wordt, een infectie ontstaan. De kans hierop is klein, namelijk ca 1%.

Soms is er sprake van een gestoorde wondgenezing of een nabloeding. Roken vergroot daarnaast de kans op een infectie. Daarom raden we dringend aan om drie weken voor de ingreep te stoppen, en ook drie weken na de ingreep niet te roken.

Door goed geïnformeerd te zijn over je eventuele ziekte’s (en geschiedenis hieromtrent), medicijngebruik, en allergieën, kunnen we je optimaal adviseren om het herstel zo goed en spoedig mogelijk te laten zijn.

V-Klinieken staat voor een complete voorlichting. Het bespreken van risico’s en complicaties is een essentieel onderdeel van het consult en onze informatie voorziening. Tijdens het intakegesprek met onze plastisch chirurg wordt je uiteraard volledig ingelicht en krijg je daarnaast uitgebreid de mogelijkheid eventuele overgebleven vragen te stellen.

agenda

Waarom V-Klinieken?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren medisch specialisten
Professionele diagnose
Veilige omgeving
Moderne privékliniek in Leiden

Lees verder:
Kwaliteitsbeleid
Ingetrokken tepel correctie
Schaamlipcorrectie informatie

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke ingreep voor jou geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult:

afspraak maken