Wie is kandidaat voor een labiaplastiek?

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 71 reviews

Wie is kandidaat voor een labiaplastiek?

Niet iedereen is kandidaat voor een schaamlipcorrectie (labiaplastiek). Het stellen van de juiste diagnose is een van de belangrijkste taken van een plastisch chirurg. In onze missie staat het verstrekken van objectieve en complete informatie omschreven als een kerntaak. Uw klacht en verwachtingspatroon worden tijdens het intake gesprek besproken, waarna de diagnose en reële verwachting wordt overlegd.

Diagnose

De diagnose kan anders zijn dan uw verwachting. Soms is een alternatief behandelplan geschikt, ook kan het zijn dat u een ingreep wordt afgeraden.
Een schaamlipcorrectie is een relatief kleine ingreep. Het vergt wel inzicht en ervaring. Onze gefocuste kliniek stelt dagelijks de diagnose met behandelplan op. Ook wordt dagelijks de behandeling uitgevoerd.

Tijdens het intake gesprek bekijkt uw consulterend plastisch chirurg Of u een geschikte kandidaat bent voor een labiaplastiek. Hij zal vragen naar uw gezondheid, uw medische achtergrond en welke medicijnen u gebruikt. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen.
Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelovereenkomst.
U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek met onze plastisch chirurg.

agenda

Waarom V-Klinieken?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren medisch specialisten
Professionele diagnose
Veilige omgeving
Moderne privékliniek in Leiden

Lees verder:
Dag van de ingreep

Bekijk online de

Beschikbare spreekuren