feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 158 reviews

Schaamlipcorrectie Leiden

Overweeg je een schaamlipcorrectie en woon je in Leiden?

V-Klinieken is de enige kliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties en de behandeling van ingetrokken tepels. Ons team van medisch specialisten heeft een ongeëvenaarde schat aan ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen. Daarnaast is bij V-Klinieken het gehele ondersteunende team, van receptionistes tot operatieassistenten, volledig gespecialiseerd in de zorg rondom het vrouwelijke genitaal.

Wachtkamer V-Klinieken Leiden
Wachtkamer V-Klinieken Leiden

Locaties in Leiden en Naarden

Locatie Leiden: V-Klinieken is aan de rand van Leiden gevestigd, op slechts 15 minuten van Den Haag. Wij zijn via de A4 bereikbaar, neem afslag 7 Zoeterwoude/Leiden, vervolgens vind je ons langs de N206 richting Leiden. Via de A44 zijn wij op ca. 15 minuten vanaf Wassenaar te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

Locatie Naarden: V-Klinieken heeft sinds begin 2023 ook een vestiging in Naarden, nabij de snelwegen A1 en A6. Er is gratis eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Drs. Joke Haartsen
Drs. Müjde Özer
Drs. Müjde Özer

Wat is een schaamlipcorrectie?

Elke vrouw heeft buitenste schaamlippen (labia majora of grote schaamlippen) en binnenste schaamlippen (labia minora of kleine schaamlippen). Na de puberteit zijn bij 60% van de vrouwen de binnenste schaamlippen groter dan de buitenste schaamlippen. De binnenste schaamlippen kunnen dan echter wel tot enkele centimeters buiten de buitenste schaamlippen doorgegroeid zijn. Bij een schaamlipcorrectie wordt er weefsel weggehaald om dit verschil tussen de binnenste en de buitenste schaamlippen weer terug in verhouding te brengen.

Wat voor soort schaamlipcorrecties zijn er?

De meest voorkomende ingreep is een verkleining (of inkorting) van de binnenste schaamlippen (labia minora); daarom wordt dit ook wel een schaamlipverkleining genoemd. Een verkleining van de buitenste (labia majora) schaamlippen is ook mogelijk. Daarnaast zijn er diverse andere en aanvullende behandelingen hierop; zo kan bijvoorbeeld de clitoriscapuchon verkleind worden of kunnen littekens (bijvoorbeeld van een bevalling) gecorrigeerd worden. Een andere behandeling is een perineumcorrectie, lees hier meer daarover. Een overzicht van alle behandelingen kun je vinden in onze tarievenlijst.

Lees meer over schaamlipcorrecties

Schaamlipcorrectie in Leiden?

Overweeg jij een schaamlipcorrectie? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn en welke ingreep voor jou geschikt is? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult!

agenda

Lees verder:
Overweeg je een schaamlipcorrectie?
Valt een schaamlipcorrectie onder verzekerde zorg?
Wat kost een schaamlipcorrectie?
Voorbereiding op een schaamlipcorrectie

V-Klinieken is gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij snelweg A4, en in Naarden, nabij de snelwegen A1 en A6. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Den Bosch, Amsterdam, Almere, Haarlem, Gouda, Delft, Den Haag en Zoetermeer zijn we met openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar.