Schaamlipcorrectie Utrecht

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 71 reviews

Schaamlipcorrectie Utrecht

Te grote schaamlippen kunnen hinderlijk zijn. Fysiek bijvoorbeeld met lopen, sporten, fietsen of vrijen. Veel vrouwen ervaren angst of ongemak tijdens het dragen van een bikini, badpak of strakke sportkleding. Met een kleine operatieve ingreep (labiacorrectie) kan dit probleem verholpen worden. Wilt u meer informatie over schaamlipcorrectie Rotterdam?

V-Klinieken is gevestigd op ca 35 minuten autorijden vanaf Utrecht, in Leiden. Via de A12 / N11 zijn we gevestigd nabij snelweg A4. Wij vinden het belangrijk kort na een ingreep vlakbij onze patiënten gevestigd te zijn.

V-Klinieken is de enige kliniek in Nederland gespecialiseerd in labiachirurgie. Veel vrouwen zijn onzeker over de schaamlippen. Onze kliniek bestaat uit 3 medisch specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Twee vrouwen en een man. Zij werken nauw samen en overleggen veel over de procedure en het herstel. Onze plastisch chirurgen spreken met iedere patiënt van tevoren uitgebreid. Indien u kandidaat bent voor een labiacorrectie, dan wordt u geholpen door in Nederland opgeleide en ervaren medisch specialisten, BIG en bij de beroepsvereniging geregistreerd.

Joke Haartsen gynaecoloog, Schaamlipcorrectie Utrecht    Mujde ozer plastisch chirurg seksuoloog

Onze medisch specialisten Joke Haarsen (cosmetisch gynaecoloog) en Müjde Özer (plastisch chirurg en seksuoloog)

Wat is een schaamlipcorrectie?

Bij een schaamlipcorrectie wordt overtollig weefsel weggehaald. Een vrouw heeft buitenste schaamlippen (labia majora) en binnenste schaamlippen (labia minora). Bij 60% van de vrouwen zijn na de pubertijd de binnenste schaamlippen groter dan de buitenste schaamlippen. Als de kleine schaamlippen een aantal centimeters buiten de grote schaamlippen uitsteken, dan is er sprake van een anatomische variatie. Dat kan gaan om twee centimeter tot soms wel zes centimeter. Hierdoor hebben de vrouwen vaak last, lichamelijk en geestelijk. Het kan vervelend of pijnlijk zijn bijvoorbeeld bij sport. De overtollig schaamlipweefsel kan ook schaamte veroorzaken.

Schaamlipcorrectie Utrecht informatie

De anatomische variatie maakt ook dat het voor vrouwen onderling onduidelijk is wat de norm is. Dit voedt de onzekerheid. Het is belangrijk dat iedereen zich content voelt met haar vagina. Er is namelijk geen norm. Iedere schaamlip is anders, symmetrie komt zelden tot nooit voor.

Tijdens het eerste consult kan de plastisch chirurg bepalen of de schaamlipcorrectie bij u mogelijk is en of het door u gewenste resultaat bereikt kan worden. Tijdens dit bezoek kan de chirurg u foto’s van voor en na de schaamlipcorrectie laten zien.

agenda

Waarom V-Klinieken?

Gespecialiseerde kliniek
Ervaren plastisch chirurgen
Professionele diagnose
Geen wachtlijsten
Modern ingerichte behandelkamers

Lees verder:
Waarom overweegt u een labiacorrectie?
Is een schaamlipcorrectie verzekerde zorg?
Wat zijn de kosten van een schaamlipcorrectie?
Voorbereiding op een schaamlipcorrectie

U kunt online een afspraak maken. Bekijk hiervoor de

Beschikbare spreekuren

V-Klinieken is een vrouwenkliniek, gespecialiseerd in schaamlipcorrecties. Wij zijn gevestigd in Leiden, nabij snelweg A4. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Gouda, Delft, Den Haag en Zoetermeer zijn we met openbaar vervoer en per auto goed bereikbaar.