Schaamlipcorrectie Zilveren Kruis

Onze artsen ontvangen een 9.3 uit 72 reviews

Schaamlipcorrectie Zilveren Kruis vergoed?

Een schaamlipcorrectie wordt niet vergoed door uw zorgverzekering. Ook niet wanneer er sprake is van fysieke klachten. U komt dus ook niet in aanmerking voor vergoeding voor een schaamlipcorrectie Zilveren Kruis Achmea.

Labiachirurgie vergoeding

Labiaplastiek (chirurgie aan de schaamlippen) wordt uitsluitend vergoed indien er sprake is van ernstige misvorming door verminking, ziekte, ongeval of medische verrichting. Correctie van de labia komt doorgaans dus niet in aanmerking voor vergoeding. Mechanische klachten met bijvoorbeeld fietsen en vrijen zijn geen redenen tot vergoeding.

In het verleden werden labiacorrecties in sommige gevallen nog wel vergoed. Vrouwen kwamen in aanmerking voor vergoeding wanneer er sprake was van fysieke klachten door buiten proportionele labiae. Klachten die veel voorkomen zijn pijn / irritatie / ongemak bij fietsen, wandelen, vrijen, paard rijden en soms het dragen van strakke broeken.

Schaamlipcorrectie vergoeding zorgverzekering, labiacorrectie, grote schaamlippen correctie vergoeding, schaamlipcorrectie Zilveren Kruis Achmea

Consult voor informatie

V-Klinieken is als enige kliniek in Nederland 100% gespecialiseerd in labiachirurgie. Onze plastisch chirurgen kunnen tijdens een consult al uw vragen beantwoorden, ook waarom er geen vergoeding is voor schaamlipcorrecties door de zorgverzekering. U kunt daarvoor bellen met 088-0042703, of druk op onderstaande button.

Beschikbare spreekuren


Lees verder
Labiacorrectie informatie
Schaamlipcorrectie in de buurt van Rotterdam?
Schaamlipcorrectie prijs
Wat zijn de ervaringen van cliënten met labiachirurgie bij V-Klinieken?

Schaamlipcorrectie Zilveren Kruis Achmea vergoeding