Team van plastisch chirurgen en gynaecologen

Onze artsen ontvangen een 9.4 uit 61 reviews

Medisch Specialisten

Ons medisch team bestaat uit Dr. Joke Haartsen, Drs. Özer en Drs. Duco van den Broecke. Al onze medisch specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring als dokter en hebben zich gespecialiseerd in de cosmetiek van labiachirurgie.

Joke Haartsen was jarenlang hoofd van de gynaecologie in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Zij is de eerste Cosmetisch Gynaecoloog van Nederland.
Müjde Özer is als plastisch chirurg verbonden aan V-Klinieken en het academisch ziekenhuis VU MC te Amsterdam. Zij is naast plastisch chirurg ook seksuoloog.
Duco van den Broecke werkt naast V-Klinieken eveneens in de VandenBroecke Kliniek en in het Alrijne Ziekenhuis in Leiden.

De dokters van V-Klinieken

Zij verbinden graag hun naam aan V-Klinieken. Ondanks of dankzij de maatschappelijke debatten worden erg veel vrouwen in niet geregistreerde praktijken, door niet gekwalificeerde medisch specialisten behandeld. Wij maken ons daar zorgen om. V-Klinieken streeft ernaar een nationale functie te vervullen: Een verantwoorde en veilige kliniek, met ervaren en gekwalificeerde plastisch chirurgen en gynaecologen..

Een intakegesprek bij de V-Klinieken heeft een fysiek en een mentaal aspect. Wanneer het duidelijk of begrijpelijk is dat er fysieke of esthetische klachten zijn en dat de cliënt zelfstandig een rationele keuze maakt, stellen wij de bijpassende diagnose. Vervolgens stellen wij al onze ervaring in het werk om in een veilige omgeving een fantastisch resultaat van de ingreep te geven.

Wanneer cliënt geen indicatie voor een schaamlipcorrectie heeft, het gevoel heerst dat cliënt niet uit eigen beweging langskomt, of niet in staat is een rationele keuze te maken, zullen wij geen behandeladvies geven.

U bent bij ons van harte welkom met al uw vragen. U kunt via de contactpagina online of telefonisch contact opnemen voor een intakegesprek.

U kunt online een afspraak plannen wanneer het u uitkomt

Beschikbare spreekuren

Lees verder:
Schaamlipcorrectie informatie
Correctie van ingetrokken tepels
Ervaringen van clienten
Schaamlipcorrectie prijs