feedbackcompany
Op Feedback Company ontvangt onze kliniek een 9.3 uit 155 reviews

Veel gestelde vragen tepelcorrectie / FAQ’s

Wij begrijpen dat je graag goed geïnformeerd bent vóór een eventuele behandeling. Daarom zetten we hier de meest gestelde vragen over tepelcorrecties op een rijtje. Lees het rustig door en neem contact met ons op wanneer je nog andere vragen hebt. Uiteraard kun je al jouw vragen ook stellen tijdens het consult!

Waarom voor V-Klinieken kiezen?

Wij richten ons uitsluitend op schaamlip- en tepelcorrecties. Onze artsen zijn allen in Nederland opgeleid en zeer ervaren in hun vakgebied. Daarnaast is bij V-Klinieken het gehele ondersteunende team, van receptionistes tot operatieassistenten, volledig gespecialiseerd in de zorg rondom schaamlip- en tepelcorrecties. Onze kennis en ervaring maken het verschil!

Kan ik na een tepelcorrectie nog borstvoeding geven?

Ja, dat kan! Bij de door ons gehanteerde operatietechniek is het bijna altijd mogelijk na een tepelcorrectie de functionaliteit van de tepel intact te houden en kun je gewoon borstvoeding geven na een bevalling.

Hou ik na een tepelcorrectie nog gevoel in mijn tepel?

Jazeker! Mede afhankelijk van de gebruikte operatietechniek kan in de meeste gevallen het gevoel in de tepel intact blijven.

bloemen wachtruimte Leiden

Ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke ingreep voor jou geschikt is?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult!

Lees verder:
Tepelcorrectie kosten
Informatie tepelcorrectie
Veelgestelde vragen tepelcorrectie
Nazorg tepelcorrectie